Vibeke Skaar

Vibeke er profesjonell hundetrener og tok instruktørutdanning på Hundeskolen i Sollefteå. Hun startet Fuglehundskolen i 1987.

Vibeke er en av landets fremste eksperter på fuglehunder, og har brukt mesteparten av yrkeslivet sitt på å undervise hunder og eierne deres. Hun har en rekke topplasseringer å vise til både fra egne og sine elevers hunder.

Vibeke er en anerkjent artikkelforfatter, foredragsholder og ikke minst kjent for boken Fuglehunden som ble gitt ut i 2007. Ved siden av sitt arbeid med Fuglehundskolen, har hun også i en årrekke drevet oppdrett av fuglehunder og er innehaver av kennel "Faksfjellet".

 

 

 

Tine Eide

Tine Eide er utdannet instruktør hos Oslo Hundeskole med etterutdanning fra Fuglehundskolen. Tine har i tillegg deltatt på flere seminarer om hund samt diverse brukshund- og lydighetskurs.

 

Tine har lang erfaring med fuglehunder, og har selv to rottweilere og en blandingshund av dachs og engelsk setter. Hun har stor interesse for og driver med utstilling og forbredende konkurranselydighet med egne hunder. I tillegg til å være instruktør på Fuglehundskolen er hun kennelansvarlig ved vårt hundehotell.
Hun er  opprinnelig  utdannet frisør og jobbet 20 år med det.