Vibeke Skaar

Vibeke er profesjonell hundetrener og tok instruktørutdanning på Hundeskolen i Sollefteå. Hun startet Fuglehundskolen i 1987.

Vibeke er en av landets fremste eksperter på fuglehunder, og har brukt mesteparten av yrkeslivet sitt på å undervise hunder og eierne deres. Hun har en rekke topplasseringer å vise til både fra egne og sine elevers hunder.

Vibeke er en anerkjent artikkelforfatter, foredragsholder og ikke minst kjent for boken Fuglehunden som ble gitt ut i 2007. Ved siden av sitt arbeid med Fuglehundskolen, har hun også i en årrekke drevet oppdrett av fuglehunder og er innehaver av kennelen ”Faksfjellet”.

 

 

 

Tine Eide

Tine Eide er utdannet instruktør hos Oslo Hundeskole med etterutdanning fra Fuglehundskolen. Tine har i tillegg deltatt på flere seminarer om hund samt diverse brukshund- og lydighetskurs.

Tine har lang erfaring med fuglehunder, og har selv to rottweilere og en blandingshund av dachs og engelsk setter. Hun har stor interesse for og driver med utstilling og forbredende konkurranselydighet med egne hunder. I tillegg til å være instruktør på Fuglehundskolen er hun kennelansvarlig ved vårt hundehotell.
Hun er  opprinnelig  utdannet frisør og jobbet 20 år med det.
 

 

 

 

Robert Colbjørnsen

Robert Colbjørnsen er en erfaren jeger med lang fartstid innen fuglehundsporten både som deltaker og jaktprøvedommer(utdannet i 1993).
Han har ført egne hunder til høye premieringer. Han startet med fuglehund på slutten av 70 - tallet og etablerte etterhvert Kennel Tverrfjellet der man ikke kommer uteom å nevne Tverrfjellets De Soto - en pointer som oppnåddde 1. VK 22 ganger.

I tillegg til en rekke verv i lokal distriktsklubb har han også bidratt i diverse komiteer sentralt i FKF og NKK. Han har instruktørutdannelse og er autorisert for bruk av elektrisk halsbånd vedr. aversjonsdressur.
Som jaktprøvedommer blir han ofte benyttet og har dømt enrekke høystatusløp, deriblant NM finaler.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Vilde Birkely

Elsker å holde på med hund og trene. Oppvokst med fuglehunder.
Det å drive på med hund gjør meg så utrolig glad og derfor digger jeg jobben min.

Har gjennomført Idrettslinja på lørenskog VGS.
Etter at jeg var ferdig der var jeg i førstegangstjenesten i luftforsvaret på Ørlandet.

Planen fremover nå er å jobbe på Fuglehundskolen og lære ennå mer om hund av mine flinke medarbeidere.
Også gleder jeg meg masse til flere turer i fjellet for å trene hund.

Vilde er også med på de fleste kursene Fuglehundskolen har,som oppservatør/hjelpeinstruktør.